سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
علوم تجربی
 
 
بارالها! با رحمت خود که با آن، همه نیکی هارا برای اولیائت گِرد آورده ای و با آن، بدی ها را از دوستانت دور ساخته ای، مرا دریاب . [امام صادق علیه السلام] 
»» ایا میدانید.......؟

امروزه حدود 162 گونه مختلف از جغدها وجود دارد. آنها در محیط های زندگی بسیار متنوع و گوناگونی در سراسر جهان از جنگل های بارانی گرفته تا تندراها زندگی می کنند.


امروزه حدود 162 گونه مختلف از جغدها وجود دارد. آنها در محیط های زندگی بسیار متنوع و گوناگونی در سراسر جهان از جنگل های بارانی گرفته تا تندراها زندگی می کنند.



کوچک ترین و بزرگ ترین  جغدها


کوچک ترین جغد جهان، جغد جنی elf است که حدود 16 سانتی متر درازا دارد و طول بال هایش 38 سانتی متر و وزنش حدود چهار گرم است. بزرگ ترین جغدها، جغد خاکستری بزرگ است که 84 سانتی متر طول دارد و طول بال هایش هم حدود 152 سانتی متر است و وزنش به حدود 1450 گرم  می رسد. جغد عقابی (بابو بابو) حدود 71 سانتی متر درازا دارد و طول بال هایشان به حدود 160 سانتی متر می رسد و وزنش هم 4200 گرم است. جغد شاخدار بزرگ نیز حدود 63 سانتی متر درازا دارد، طول بال هایش حدود 152 سانتی متر است و وزنش به حدود 1800 گرم می رسد.


چشم ها


جغد یک سر بزرگ و چشمان بزرگی دارد که در جلوی صورتش است (برخلاف پرندگان دیگر که چشمانشان در طرفین سرهایشان قرار دارد). این جاگیری چشم به آنها دیدی مانند دوربین و قوه مشاهده خیلی عمیق و دقیقی می دهد. همچنین حلقه هایی از پرهای درخشان دور هر چشم جغد را فراگرفته که به این جانور نگاهی هوشیار و گوش به زنگ و دیدی وسیع می دهد.


جغدها نمی توانند مانند ما چشم هایشان را در داخل کاسه چشم بگردانند و برای این که به اطراف نگاه کنند باید کل سرشان را حرکت دهند. زاویه حرکت سر آنها می تواند به حدود 270 درجه هم برسد.


تغذیه


جغدها گوشت خوارند، بیشتر در شب فعالیت می کنند و در شب نیز شکار می کنند. آنها از حس بینایی تیزشان برای پیدا کردن شکار در تاریکی استفاده می کنند (جغذها اکثراً سیاه و سفید می بینند). آنها یک حس تیز شنوایی هم دارند که به آنها در پیدا کردن غذا کمک می کند. جغدها شکارچیانی هستند که با حرکات دزدکی و پنهانی شکار می کنند. آنها می توانند به آسانی به نحوی دزدکی که شکارشان نفهمد به سمت شکارشان بروند. بال های پرزدار جغدها به آنها اجازه می دهد که به حالت تقریباً ساکتی پرواز کنند. جغدها جوندگان، حشرات، قورباغه ها و پرندگان را شکار می کنند و می خورند. جعد در نوک زنجیره غذایی قرار دارد و هیچ شکارچی عمده ای ندارد




نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » ایزدی ( شنبه 87/11/19 :: ساعت 4:0 عصر )

»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

دب اکبر
چگونه خواب های خود را به خاطر بیاوریم؟
جویندگان علم
نکته های نغز درباره مغز
علوم در زندگی
[عناوین آرشیوشده]
 

>> بازدید امروز: 251
>> بازدید دیروز: 7
>> مجموع بازدیدها: 128892
» درباره من «

علوم تجربی
ایزدی
من دبیر مدرسه راهنمایی هستم به شغل خود علاقه ی بسیار دارم.امیدوارم با نظرات خود مرا در بهتر شدن وبلاگم یاری کنید . با تشکر

» پیوندهای روزانه «

پایگاه جهانی اهل بیت [40]
بانک ملی ایران [44]
پست ایران [29]
خدمات وبلاگ [54]
علم نوین [33]
روش [73]
تبیان [45]
هنر دست بافی [87]
نمایشگاه کتاب فرهنگیان [35]
وزارت اموزش و پرورش [25]
گوگل [26]
دائرهالمعارف [27]
مدرسه راهنمایی جنت [41]
یاهو [14]
سازمان اموزش و پرورش استان اصفهان [70]
[آرشیو(16)]

» فهرست موضوعی یادداشت ها «
علمی[8] . مذهبی[2] . اموزشی[2] . پرورشی . زندگینامه . اخبار . اطلاعات عمومی . گالری تصاویر .
» آرشیو مطالب «
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
آبان 1388
دی 1388
آذر 1388
بهمن 1388
اسفند 88

» لوگوی وبلاگ «


» لینک دوستان «
کتابخانه الکترونیکی مرکز تحقیقات معلمان اصفهان
مدرسه جنت
علوم تجربی کلات نادری

» صفحات اختصاصی «

» لوگوی لینک دوستان «










» وضعیت من در یاهو «
یــــاهـو
» موسیقی وبلاگ «

» طراح قالب «